Voorinschrijven tijdens de pre-sale

23 juni 2022

Nieuwsbericht

Wij zijn voornemens om voor de zomer van dit jaar te starten met een pre-sale. Deze pre-sale geeft u de tijd om u alvast te oriënteren op de woning, de financieringsmogelijkheden en overige woonwensen. Tijdens de pre-sale kan iedereen die geïnteresseerd is online inschrijven op het woningtype van zijn/haar voorkeur.


 Wij zijn voornemens om voor de zomer van dit jaar te starten met een pre-sale. Deze pre-sale geeft u de tijd om u alvast te oriënteren op de woning, de financieringsmogelijkheden en overige woonwensen. Tijdens de pre-sale kan iedereen die geïnteresseerd is online inschrijven op het woningtype van zijn/haar voorkeur. De indicatieve van/tot prijzen worden getoond en u heeft op de website inzage in de voorlopige plattegronden. 

Bij uw online inschrijving vernemen wij graag wat uw woonwensen zijn voor het woningtype van uw voorkeur. Wenst u een grote badkamer met bad, of heeft u liever een extra slaapkamer? Welke kleurencombinatie baksteen/hout heeft uw voorkeur, en is de woonkamer groot genoeg, of vergroot u deze liever middels een uitbouw? Kortom; de informatie uit deze pre-sale geeft ons de mogelijkheid om ons schetsontwerp te optimaliseren naar uw woonwensen, zodat wij – zodra wij in verkoop gaan – een plan hebben dat zo goed mogelijk aansluit bij uw woonwensen. 

  • De informatie die u met ons deelt via de pre-sale is voor ons erg waardevol. Doet u mee aan onze pre-sale? Dan krijgt u een streepje voor wanneer wij met de woningen in De Tuinkamer in verkoop gaan. Bij de start van de verkoop is er opnieuw een online inschrijving waarbij u zich kunt inschrijven op het bouwnummer of de bouwnummers van uw voorkeur. Zijn er na sluiting van de inschrijfperiode meerdere belangstellenden voor hetzelfde bouwnummer, dan hebben de deelnemers van de pre-sale bij de toewijzing onze voorkeur. Dit inschrijfproces verloopt volledig geautomatiseerd.
Deel dit artikel: