GRATIS HYPOTHEEKGESPREK

Heeft u een nieuwbouwwoning in De Tuinkamer op het oog? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af wat uw maandlasten worden, of u dit kunt en nog veel belangrijker wilt betalen. Laat dan een financiële check doen. Daarmee weet u precies wat u kunt lenen en vergroot u ook de kans op uw droomwoning.


De Rabobank helpt u

Het is belangrijk dat u zich goed laat voorlichten. Graag maken wij voor u inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn in een vrijblijvend gesprek met een financieel adviseur van Rabobank. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Tijdens het gesprek legt de adviseur uit wat u financieel te wachten staat. De volgende onderwerpen worden o.a. besproken:

  • Wat uw nieuwe hypotheek- en energielasten worden
  • Of u uw huidige (lage) rente mee kunt nemen
  • Wat de verwachte opbrengst wordt van uw huidige woning

Na afloop krijg u een financiële check waarmee u kunt aantonen of de financiering haalbaar is.

Meld u hier aan voor uw financiële check.

Hoe word ik een voorrangskandidaat?

Ja, u leest het goed: voorrangskandidaat! Tijdens de toewijzing krijgen kandidaten die een financiële check hebben uitgevoerd een voorrangspositie op zij die dit niet hebben gedaan. Buiten inzicht in uw financiële mogelijkheden kunt u er dus profijt van hebben als u een financiële check doet.

Wanneer lever ik mijn financiële check in?

De financiële check dient u te uploaden bij uw inschrijving. De inschrijving vindt digitaal plaats middels een digitaal inschrijfformulier. Deze is zodra de inschrijving start te vinden in uw persoonlijke accountomgeving.

De kleine lettertjes

Helaas komt het regelmatig voor dat kandidaten op het laatste moment afhaken omdat zij de woning niet kunnen betalen. Om de snelheid in de verkoop van de woningen te stimuleren zijn wij een samenwerking met de Rabobank aangegaan. De hypotheekadviseurs van de Rabobank zijn goed op de hoogte van het project en hebben voldoende capaciteit om u te begeleiden bij het verschaffen van inzicht in uw financiële haalbaarheid. Natuurlijk bent u vrij om zelf een hypotheekadviseur bij een bank of onafhankelijke partij in de arm te nemen voor een financieringsverklaring.

Melanie Willemse
Uw verkoopmanager VanWonen
06-13969539 Mail mij melanie@vanwonen.com Inschrijven

“Laat mij u helpen uw nieuwe thuis bij VanWonen te vinden”

Maarten de Jong
Uw klantmanager VanWonen
06-51874951 Mail mij maartendejong@vanwonen.com Inschrijven

"Ik sta u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden!"