GRATIS HYPOTHEEKGESPREK

Heb jij een nieuwbouwwoning in De Tuinkamer op het oog? Dan vraag je je waarschijnlijk af wat je maandlasten worden, of je dit kunt en nog veel belangrijker wilt betalen. Laat dan een financiële check doen. Daarmee weet je precies wat je kunt lenen en vergroot je ook de kans op je droomwoning.


De Rabobank helpt jou

Het is belangrijk dat je je goed laat voorlichten. Graag maken wij voor jou inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn in een vrijblijvend gesprek met een financieel adviseur van Rabobank. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Tijdens het gesprek legt de adviseur uit wat je financieel te wachten staat. De volgende onderwerpen worden o.a. besproken:

  • Wat je nieuwe hypotheek- en energielasten worden
  • Of je jouw huidige (lage) rente mee kunt nemen
  • Wat de verwachte opbrengst wordt van je huidige woning

Na afloop krijg je een financiële check waarmee je kunt aantonen of de financiering haalbaar is.

Meld je hier aan voor je financiële check.

Hoe word ik een voorrangskandidaat?

Ja, je leest het goed: voorrangskandidaat! Tijdens de toewijzing krijgen kandidaten die een financiële check hebben uitgevoerd een voorrangspositie op zij die dit niet hebben gedaan. Buiten inzicht in je financiële mogelijkheden kun je er dus profijt van hebben als je een financiële check doet.

Wanneer lever ik mijn financiële check in?

De financiële check dien je te uploaden bij je inschrijving. De inschrijving vindt digitaal plaats middels een digitaal inschrijfformulier. Deze is zodra de inschrijving start te vinden in je persoonlijke accountomgeving.

De kleine lettertjes

Helaas komt het regelmatig voor dat kandidaten op het laatste moment afhaken omdat zij de woning niet kunnen betalen. Om de snelheid in de verkoop van de woningen te stimuleren zijn wij een samenwerking met de Rabobank aangegaan. De hypotheekadviseurs van de Rabobank zijn goed op de hoogte van het project en hebben voldoende capaciteit om je te begeleiden bij het verschaffen van inzicht in je financiële haalbaarheid. Natuurlijk ben je vrij om zelf een hypotheekadviseur bij een bank of onafhankelijke partij in de arm te nemen voor een financieringsverklaring.

Melanie Willemse
Uw verkoopmanager VanWonen
06-13969539 Mail mij melanie@vanwonen.com Inschrijven

“Laat mij u helpen uw nieuwe thuis bij VanWonen te vinden”